A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Veszélyben lehet David de Gea helye a Manchester United kapujában

fbl Horizontal
David de Gea élete legrosszabb periódusát tölti az Old Traffordon
Vágólapra másolva!
A Manchester United spanyol kapusa, David de Gea az újrakezdés utáni első meccsen, a Tottenham elleni bajnokin is hibázott az 1-1-re végződött meccsen, a következő idényben angol kapus veheti át a helyét.

A Sky Sports két szakértője, Roy Keane és Gary Neville is kritizálta a spanyol kapust. A két United-legenda közül természetesen az ír volt vehemensebb, aki arrogánsnak nevezte De Geát, aki az előző szezon kezdete óta hét olyan hibát követett el, ami gólt eredményezett az ellenfél számára. Ezzel holtversenyben vezeti ezt a listát.

David de Gea élete egyik legrosszabb periódusát tölti az Old Traffordon Forrás: AFP/Paul Ellis

„Ő volt az egyetlen, akire az elmúlt években folyamatosan számítani lehetett, de már nem a régi egy ideje. Ha hat hónapról beszélünk, akkor az egy kisiklás, egy év után azért már lehet aggódni, de két év az rengeteg.

Úgy ismertük meg, mint aki a hátán viszi a csapatot, de az önbizalma látszólag nincs rendben, más gondja szerintem nem lehet. A spanyol válogatottban a saját szurkolói fütyülték ki, a 2018-as világbajnokságon szenvedett, szerintem ott törhetett meg valami" – mondta Gary Neville, aki szerint ilyenkor egy megoldás létezik, keményebben dolgozni, mint valaha.

Ole Gunnar Solskjaer, a csapat menedzsere megvédte a spanyol kapust a hibája után, de ne feledjük, a United keretéhez tartozik Dean Henderson, aki a Sheffield United csapatában szerepel kölcsönben és sokan már az angol válogatottba követelik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!