Sallai Roland elárulta, mi a következő lépés karrierjében

Sallai Roland, Freiburg
13 June 2020, Lower Saxony, Wolfsburg: Football: Bundesliga, VfL Wolfsburg - SC Freiburg, 31st matchday in the Volkswagen Arena. Roland Sallai (r) celebrates his goal of 2:2 with Freiburg's Luca Waldschmidt (M). Jerome Roussillon from VfL Wolfsburg passes by. Photo: Sascha Steinbach/epa Pool/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány okozta leállást követően jó formában tért vissza a pályára Sallai Roland, a német élvonalban szereplő SC Freiburg magyar futballistája, aki pontot érő gólt szerzett szombaton a Wolfsburg otthonában.

A 23 éves támadó a 31. fordulóban rendezett összecsapáson egy kapusról kipattanó labdát fejelt nagy ívben a hálóba, csapata így kétgólos hátrányból felállva ért el döntetlent.

- mondta az M1 aktuális csatornának vasárnap a válogatott labdarúgó.

Sallai Roland pontot érő gólt szerzett szombaton Forrás: Picture-Alliance via AFP/Sascha Steinbach

Sallai Roland megjegyezte, a kényszerszünet után sikerült jól teljesítenie, eddig is volt néhány lehetősége a gólszerzésre, azonban eddig nem jött össze neki. Megjegyezte, a klubnál az elsődleges cél a bennmaradás volt az idény előtt, most viszont - három fordulóval a vége előtt - a nyolcadik helyen állnak, és

még van esélyük elérni az Európa-liga-indulást érő hatodik helyet.

Már biztosan pozitív érzésekkel fejezik be a szezont, de természetesen harcolni fognak a nemzetközi kupaszereplésért.

Sallai Rolandnak még két évig szól a szerződése Freiburgban. Mint elmondta, a fejlődése szempontjából nagyon jó helyen van, a szezon második felére pedig stabil játékos tudott lenni a Bundesligában.

- magyarázta.

A Freiburg kedden a Hertha BSC-t fogadja, majd szombaton a Bayern Münchenhez utazik. A bajnokságot június 26-án a Schalke ellen zárja hazai pályán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!