A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy helyszínen, új lebonyolítással fejezik be a Bajnokok Ligáját

Lisszabon, Estadio da Luz
View taken 04 December 2003 of the Estadio Da Luz in Lisbon. The stadium will host 65.000 football fans during three games of the first round of the Euro 2004, France/England 13 June, Russia/Portugal 16 June, Croatia/England 21 June, one 1/4 final 24 June and the final 04 July. The continental competition will be hosted by Portugal from 12 June to 05 July 2004. AFP PHOTO FRANCOIS-XAVIER MARIT (Photo by François-Xavier MARIT / AFP)
Vágólapra másolva!
Lisszabon ad otthont a Bajnokok Ligája döntő tornájának, míg az Európa-liga hátralévő meccseit Németországban rendezik meg német és olasz sajtóértesülés szerint.

A két klubsorozat márciusban a nyolcaddöntőknél szakadt félbe a koronavírus-járvány miatt.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) jövő szerdán dönt a folytatásról, de a Bild és a Sky Sport Italia is úgy tudja, már eldőlt, hogy a portugál fővárosban bonyolítják le a BL-finálét. Előbb augusztus 8-9-én a négy hátralévő nyolcaddöntő visszavágójára kerül sor, majd az egymeccses negyeddöntők következnek.

A döntőt augusztus 22-én vagy 23-án rendezik meg.

A Real Madrid ebben a stadionban nyerte meg 10. BL-trófeáját hat évvel ezelőtt Forrás: AFP/Francois-Xavier Marit

Az Európa-ligában Észak-Rajna-Vesztfália négy városa, Köln, Düsseldorf, Gelsenkirchen és Duisburg lenne a helyszíne a találkozóknak.

A BL-ben Isztambul, az El-ben pedig Gdansk volt eredetileg a finálé helyszíne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!