A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Égő cigarettát kapott ajándékba a Juventus bajnok edzője – videó

fbl Horizontal
Juventus' Italian coach Maurizio Sarri looks on during the Italian Serie A football match Juventus vs Sampdoria played behind closed doors on July 26, 2020 at the Allianz Stadium in Turin. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Juventus bebiztosította a bajnoki címét a Serie A-ban. Ez volt a torinói klub zsinórban kilencedik bajnoki címe.

A 61 éves Sarri a legidősebb bajnokságot nyerő edző lett a Serie A-ban. A Chelsea-től érkező szakember a tavalyi Európa-liga sikert követően tudott bajnoki címet szerezni.

Sarri a meccs lefújása után rögtön az öltözőbe rohant, nehogy nyakon öntsék a játékosai. Az öltözőfolyosón adott interjúja közben a lengyel kapus, Wojciech Szczesny nyomott egy cigit a mester kezébe, mondván, megérdemli azt a láncdohányos edző.

"Annak tűnhet, de nem volt egyszerű megnyerni a bajnoki címet. Hosszú, nehéz, stresszes bajnokság volt és nyolc bajnoki cím után nem olyan könnyű fenntartani a motivációt. Cristiano Ronaldo és Dybala jelentette a különbséget a pályán, de a klub még fontosabb munkát végez. A vezetőség mindig velünk van, újabb és újabb ötletek születnek, lehetővé téve, hogy zsinórban nyerjük a bajnoki címeket. Nem volt egyszerű átvenni a csapatot, erős egyéniségeket kellett egy irányba terelni" - mondta Sarri, aki viccesen hozzátette, az öltözőben azt mondta a sárcoknak: Ha velem nyertetek, aki soha nem nyert semmit, akkor nagyon jók vagytok."

Maurizio Sarri az öltözőben nem úszta meg az igazi ünneplést:

A Juventus játékosai nem dőlhetnek nagyon hátra, az olasz bajnokságból még van két fprduló, majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója következik augusztusban a Lyon ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!