A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Két címerrel kezdi meg az új szezont az Újpest

SIMON Krisztián
Budapest, 2020. június 9. Az újpesti Simon Krisztiánnak (j3) második gólja után csapattársai gratulálnak a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Újpest FC-Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. június 9-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az Újpest FC focicsapata két címerrel szerepel majd az NB I-ben - olvasható a klub hivatalos Facebook-oldalán.

A közleményben a klub köszönetet mondott a szurkolóknak, amiért a segítségükkel "a csapat a tavaszi szezonban magára talált".

Kedves Szurkolók! Először is el szeretnénk mondani, hogy: KÖSZÖNJÜK! Veletek együtt sikerült, a Ti segítségetekkel a...

Közzétette: Újpest FC – 2020. július 29., szerda

"Az UTE vezetősége nem reagált a kezdeményezéseinkre, továbbra is elzárkózik, de mi nem. Ismét egy újabb lépést teszünk, de nem miattuk, hanem miattatok, és Újpestért. Tudtuk, amikor az utolsó hét meccsre hoztunk egy döntést, hogy itt nem állhatunk meg, és nem adhatjuk fel soha. Ezért a klub vezetősége ismét hozott egy döntést, tisztelegve az Újpest 135 éves tradíciói és a méltán híres szurkolótábora előtt.

A tradicionális címer összeolvad az elmúlt 3 évben használt lógóval, és elfoglalja jól megérdemelt helyét a mezen, azaz játékosok szíve fölé kerül. Ezzel a címerrel lépünk pályára a 20/21-es szezonban" - olvasható a klub bejegyzésében.

A kommenteket böngészve a szurkolók többsége akkor lenne elégedett, ha a csapat újra a tradicionális UTE-címerrel szerepelhetne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!