Hihetetlen indok miatt nem igazol a korábbi Chelsea-játékos Olaszországba

Horizontal
Lille's French forward Loic Remy (L) celebrates with Lille's Nigerian forward Victor Osimhen after scoring a goal during the French L1 football match between Lille (LOSC) and Toulouse (TFC) on February 22, 2020, at the Pierre Mauroy Stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France. (Photo by FRANCOIS LO PRESTI / AFP)
Vágólapra másolva!
Loïc Rémy karrierje során megfordult a Chelsea csapatában is, legutóbb pedig a francia első osztályban szereplő Lille együttesében játszott. A 33 éves focista a Serie A-ba frissen feljutott Beneventóba ment volna, ha a klub orvosai az utolsó pillanatban nem mondanak nemet a dologra.

A korábbi Premier League-győztes futballista már elutazott Olaszországba, együtt vacsorázott a klub prominens alakjaival, meglátogatta új csapata stadionját, sőt, az együttes tagjainak is bemutatkozott azzal, hogy hamarosan ő is velük edz majd.

Az aláírás előtti rutinvizsgálatokon még átment Rémy, de további kutatás után észrevették az orvosok, hogy volt egy olyan törése, ami sosem jöhet teljesen rendbe. Emiatt a sportigazgatóval való találkozáson már csak a búcsú jöhet majd valószínűleg szóba, a szerződés véglegesítése nem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!