Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, ahogy egy évvel korábban, úgy ezúttal is a horvát bajnok Dinamo Zagrebbel került össze. A zöld-fehérek kiváló formában lévő csatára szerint idén jobbak a Fradi esélyei.

"Jól emlékszünk a Dinamo Zagreb együttesére, hiszen tavaly idegenben és a Groupama Arénában is megmérkőztünk ellene: Zágrábban remek eredményt értünk el (1-1 lett a kinti mérkőzés - a szerk.), hazai pályán viszont vereséget szenvedtünk (0-4 - a szerk.) – elevenítette fel emlékeit az idei selejtezősorozatban remeklő, a Djurgardens ellen kétszer, míg a Celtic otthonában egyszer eredményes támadó. – Ezúttal egyetlen mérkőzés dönt a továbbjutásról, melyet Budapesten rendeznek.

Persze, ezzel együtt is nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Dinamo Zagreb egy nagyon jó csapat. Nem lesz könnyű dolgunk, de legutóbb a Celtic elleni mérkőzésen is bebizonyítottuk, hogy magasabban jegyzett csapatok ellen is képesek vagyunk megállni a helyünket."

Megint a legerősebb ellenfelet kapta a Fradi a BL-selejtezőben

Hétfőn délben a svájci Nyonban az UEFA illetékesei elkészítették a Bajnokok Ligája 3. selejtező körének sorsolását. A magyar bajnok Ferencváros is érdekelt volt az eseményen, Szergej Rebrov csapata a rájátszásért a horvát bajnok Dinamo Zagrebbel találkozik szeptember 15-én, vagy 16-án.

A selejtező 3. fordulójának játéknapjai szeptember 15. és 16., a pontos időpontról az UEFA később dönt. A párharc győztese bejut a BL-kvalifikáció rájátszásába, a vesztes fél pedig az Európa-liga hasonló szakaszában folytathatja.