A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az MLSZ csapatonként egy mérkőzés halasztását engedi a járvány miatt

AS Roma v Lecce - Serie A Soccer Serie A GYPSY Lecce FOOTBALL calcio Italy Italia
Supporters of AS Roma wearing masks due to the coronavirus infection during the Serie A match between AS Roma and Lecce at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 23 February 2020. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége szerdai ülésén olyan szabályokat alkotott, amelyek alkalmazkodnak a koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzethez, hatékonyan védik a sportág szereplőit, és megóvják a versenysemlegesség elvét is.

Az MLSZ honlapján megjelent közlemény szerint mostantól koronavírusos fertőzés miatt csapatonként csak egy-egy alkalommal engedélyeznek halasztást, és az új időponton már nincs lehetőség változtatni.

Emellett az OTP Bank Ligában és a MOL Magyar Kupában résztvevő csapatok kereteinek és stábjainak tagjai kötelesek minden mérkőzés előtt három nappal PCR-tesztelésen részt venni, és az eredményekről az MLSZ-t tájékoztatni. A szabályozás meghatározza a tesztelésbe bevont célcsoportot, amelynek az NB III-as fiókcsapatokból és a kooperációs szerződés partnercsapatától visszatérő játékosok is tagjai.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!