A Real Madrid kölcsönadta fiatal tehetségét a Dortmundnak

Reinier Jesus Real Madrid
MADRID, SPAIN - FEBRUARY 18: Real Madrid's new signing 18-year-old Brazilian footballer Reinier Jesus Carvalho is seen during his presentation ceremony at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on February 18, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Real Madrid két évre kölcsönadta Reinier Jesust a Borussia Dortmund csapatának. A fiatal brazil tehetség a következő két szezonra kerül a német együtteshez.

Nem kellett sokat várni arra, hogy Achraf Hakimi után újabb Real-játékost láthassunk a Bundesliga-ezüstérmes mezében. Az Interhez távozó jobbhátvéd-jobbszélső után ezúttal a 18 éves brazil középpályás kerül a Bayern München legfőbb kihívójához két évre.

A 18 éves Reinier Jesust februárban szerezte meg a Real Madrid, most pedig kölcsönadta a Dortmundnak Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Reinier már a harmadik új igazolása Lucien Favre csapatának. Korábban a távozó Hakimi helyére bejelentett belga Thomas Meuniert sikerült ingyen megszerezni a PSG-től, valamint a Reinierhez hasonlóan óriási tehetségnek kikiáltott angol Jude Bellingham is a sárga-feketéknél folytatja pályafutását.

Az amúgy is fiatal átlagéletkorú keret egy 28, egy 18 és egy 17 éves játékossal tovább fiatalodott. Kérdés, mire mennek a jelenleg a világ legjobb csapatának tűnő Bayernnel szemben a következő évadban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!