A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nemzetközi folyosókkal könnyítené meg az UEFA az európai csapatok mozgását

fbl Horizontal, UEFA, logo
Az UEFA szerint az 54 európai első osztályú bajnokságból 27 működött nyereségesen
Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán videokonferencián egyeztetett az 55 tagszövetség főtitkárával a nemzetközi mérkőzések komplex szabályozásának kialakításáról.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az UEFA az egészségügyi hatóságokkal és a kormányokkal folyamatosan egyeztetve igyekszik kialakítani egy összetett szabályozási rendszert, amely a koronavírus-járvány alatt lehetővé teszi a nemzetközi mérkőzések lebonyolítását.

Az egyes országok egymástól eltérő karanténszabályai jelentősen megnehezíthetik a játékosok országok közti utazását, így a válogatottakban és klubcsapataikban való szereplését. A megbeszélésen több lehetőség is szóba került a nehézségek áthidalására, így nemzetközi folyosók (azaz előre meghatározott, rögzített útvonalak) létrehozása, valamint a mérkőzések semleges helyszínen történő lejátszása is megoldás lehet ilyen esetekben. A következő időszak sok bizonytalanságot hordoz, számtalan járványügyi és szabályozási nehézség is korlátozza az európai szövetségek mozgásterét – írták

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!