A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az UEFA engedélye kell a Groupama melletti szurkoláshoz

FTC Fradi - Dinamo Zagreb BL selejtező, ünneplés
A Fradi-szurkolók a Groupama Aréna előtt ünnepelték a Dinamo Zagreb elleni diadalt
Vágólapra másolva!
Szurkolóira is számíthat a Ferencváros a Molde elleni BL-rájátszásban. A drukkerek ismét fiesztát varázsolhatnak a sasszoborhoz - írja a Bors.

A Fradi-táboron biztosan nem múlik majd a továbbjutás a Molde elleni BL-rájátszásában. A szurkolók a Dinamo Zagreb elleni meccshez hasonlóan ismét a sasszoborhoz szerveznek összejövetelt, céljuk pedig ugyanaz: 12. játékosként annyi erőt adni a csapatnak, hogy a Norvégiában elért 3-3 után itthon olyan eredmény szülessen, amivel 25 év után ismét összejön a BL-csoportkörös szereplés.

Két héttel ezelőtt nem győzték hangsúlyozni a focisták és Szergej Rebrov vezetőedző, mennyi erőt adott az 1500 fős dukkersereg a csapatnak, amely a támogatásukkal kiejtette a jóval esélyesebbnek számító horvát bajnokot.

Az egyik szurkolói csoport vezetője elmondta, hogy ezúttal is komoly szurkolásra és hangra számíthatnak a játékosok, de csak akkor, ha az UEFA megadja az engedélyt, ugyanis nem szeretnék, ha a Fradi miattuk kapna büntetést. Ez az előző fordulóban megtörtént, most is hasonló ítéletben bíznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!