Vágólapra másolva!
A horvát bajnok Dinamo Zagreb játékosai tisztelettel beszélnek Szergej Rebrov megerősödött csapatáról és óvatosak a szerdai BL-selejtező előtt. A kedd reggeli horvát lapok egybehangzóan azt írják, hogy ez a mérkőzés sokkal nehezebb lesz a Dinamónak, mint a tavalyi kétfelvonásos kupacsata volt. 

Mislav Oršić, a Dinamo játékosa szerint teljesen más mérkőzés vár rájuk, mint amilyen az egy évvel ezelőtti volt. Tavaly a Fradi 1-1-es döntetlent ért el Zágrábban, de a budapesti visszavágón 4-0-ra kikapott. Mislav Oršić szerint ez most semmiképpen sem ismétlődhet meg - arról nem is beszélve, hogy a továbbjutás most egy meccsen dől el.

A tavalyi FTC-Dinamo Zagreb meccs Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Ez most teljesen más lesz, mint egy éve volt" - mondta Mislav Oršić.

Egy másik horvát lapban, a Jutarnji listben írt elemzés szerint Szergej Rebrov csapata most jóval erősebb, mint egy évvel ezelőtt volt.

A Novilist címú újság arról írt, hogy az UEFA rendelkezéseinek megfelelően vasárnap elvégezték a Dinamo játékosain a koronavírus-teszteket. Valamennyi játékos negatív eredményt produkált.

A Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtező szerdán 19 órakor kezdődik a Groupama Arénában. A mérkőzést az Origo is közvetíti.