A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfelénél, a horvát labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Zagreb csapatánál minden friss koronavírusteszt negatív eredményt hozott.

A horvát klub a hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapat játékosait és a szakmai stábban dolgozókat csütörtökön tesztelték, és minden eredmény negatív lett. A csütörtöki tesztek után vasárnap újra elvégzik az eljárást, ugyanis az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) két negatív teszteredmény birtokában engedi csak pályára lépni a kupacsapatokat.

A Ferencváros tavaly is Dinamo Zagrebbel játszott a BL-selejtező 3. fordulójában Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mint ismert, a Ferencváros szerdán a Dinamo Zagreb csapatát fogadja a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében. A horvát csapatnál szeptember 7-én jelezték, hogy egyik futballistájuk pozitív koronavírustesztet produkált. A Dinamo Zagreb az akkor kiadott közleményében még nem nevezte meg a fertőzött futballistát, azt viszont kiemelte: nincs szükség arra, hogy további játékosok vagy stábtagok házi karanténba vonuljanak.

Dean Bauert, a horvát Sportske novosti szakírója a Nemzeti Sportnak szerda este elmondta, hogy információi szerint továbbra is csak Stefan Milic pozitív, aki a montenegrói válogatott összetartásán produkált eredmény után még nem is tért vissza Zágrábba. Bauer forrásai szerint a játékosokat folyamatosan tesztelik, és a többiek közül senki nem fertőződött meg.

A Dinamo Zágrábra szombaton a Hajduk Split ellen lép pályára a bajnokságban, hogy aztán szerdán 19:00-tól a Ferencvárossal játsszon a BL-ben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!