Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta Rúben Pintót, a többszörös portugál utánpótlás-válogatott középpályást, legutóbb a CSKA Szófia csapatában futballozott.

28 éves focista az elmúlt években Bulgáriában, a CSKA Szófiában futballozott. Összesen 114 mérkőzésen lépett pályára a bolgár csapatban, ő volt az egyik csapatkapitány-helyettes, 10 alkalommal viselhette a karszalagot. A Vidi nyári igazolásával, Evandróval 33 mérkőzésen szerepelt együtt a CSKA Szófiában. Szerződése idén lejárt, így a Vidibe szabadon igazolható játékosként érkezett.

"Ismét sikerült egy olyan játékossal szerződést kötnünk, aki egy komoly klubban futballozott az elmúlt években, és rendszeresen versenyben volt a bajnoki címért, korábban pedig rengetegszer szerepelt a portugál utánpótlás-válogatottakban.

Az olyan domináló csapatnak, mint amilyen a Vidi is, nagy erőssége lehet és segíthet bennünket abban, hogy elérjük a céljainkat" - nyilatkozta a székesfehérvári csapat honlapjának Kovács Zoltán sportigazgató.

"Nagyon örülök, hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat.

Biztos vagyok benne, hogy sikerül gyorsan beilleszkednem, és remélem, sok szép siker részese lehetek a csapat tagjaként. A családommal érkeztünk Székesfehérvárra, és itt is szeretnénk lakni a jövőben" - mondta Rúben Pinto.

Rúben Pinto a portugál utánpótlás-válogatottakban 65-ször lépett pályára, és 11 gólt szerzett.