A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Real Madrid fiatal sztárja már nem koronavírusos

Martin Ödegaard Real Madrid
Real Madrid's Norwegian midfielder Martin Odegaard (C) warms up before the Spanish league football match between Real Sociedad and Real Madrid at the Anoeta stadium in San Sebastian on September 20, 2020. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)
Vágólapra másolva!
A norvég és a spanyol sajtó is úgy tudja, hogy Martin Ödegaard, a Real Madrid futballistája elkapta a koronavírust. A norvég futballista első, Real Sociedad elleni mérkőzés utáni tesztje valóban pozitív lett, de az azóta elvégzett második teszt már nála is negatív eredményt mutatott.

A 21 éves középpályás a vasárnap esti, 0-0-s döntetlennel záruló Real Sociedad elleni bajnoki után adott pozitív koronavírus-tesztet. A fiatal játékosra így legalább tíz nap karantén várhatott volna, ami nagyon gyorsan átírhatta volna Zinédine Zidane elképzeléseit a szezonról.

A Marca információi helyesnek bizonyultak, a fiatal tehetség első tesztje valóban pozitív eredménnyel zárult. Viszont az azóta elvégzett újabb teszt már - a klub kötelékébe tartozó többi személyhez hasonlóan - neki is negatív eredményt mutatott ki. Ennek köszönhetően a csapat felkészülése a tervek szerint folytatódhat a következő, szombat esti, Betis elleni bajnokira.

Ödegaard mielőbbi felépülése a norvég válogatottra október 8-án váró Európa-bajnoki pótselejtező miatt is kulcskérdés lett volna. A skandinávok a szerb nemzeti csapattal vívnak sorsdöntő összecsapást a kontinenstornára jutásért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!