Jó, ha egy csapatra való játékost tud nevezni a PSG a MU elleni BL-meccsre

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's German head coach Thomas Tuchel (C) congratulates Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) and Paris Saint-Germain's Spanish midfielder Ander Herrera (L) after winning the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers (SCO) at the Parc des Princes stadium in Paris on October 2, 2020. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Bajban lehet Thomas Tuchel a Paris Saint-Germain vezetőedzője az október 20-i, Manchester United elleni Bajnokok Ligája-találkozón, ugyanis könnyen lehet, hogy csak 11 játékost fog tudni nevezni.

Az előző kiírásban a BL-döntőig menetelő francia sztárcsapat vezetőedzőjének szavait a Goal.com idézi. Tuchel elmondása szerint a legjobb esetben is csak 13 játékosra számíthat az angolok ellen, ráadásul még a Nimes elleni hétvégi bajnokin is spórolnia kell a kerettel.

A Nimes ellen biztosan nem lép pályára Kylian Mbappé és Neymar, akiknek a válogatott mérkőzések miatt pihenőt akar adni a szakvezető. Tuchel nagyon bizonytalannak nevezte Julian Draxler, Marquinhos és az U21-es válogatott Colin Dagba szereplését, akinek pozitív lett a koronavírustesztje.

Neymarra (jobbra) igen, míg Ander Herrerára (balra) nem számíthat Thomas Tuchel (középen) a Manchester United elleni BL-meccsen Forrás: AFP/Franck Fife

Ugyancsak a járvány tehet róla, hogy nem játszhat Ander Herrera és a portugál Danilo Pereira sem. Előbbi maga is koronavírusos, de utóbbinak is karanténba kellett vonulnia, miután a válogatott edzőtáborában kapcsolatba került a megfertőződött Cristiano Ronaldóval.

A keret több tagja, így Timo Kehrer, Mauro Icardi, Marco Verratti és Juan Bernat pedig kisebb-nagyobb sérülések miatt nem állhat a csapat rendelkezésére.

"Talán 11, 12 vagy 13 játékossal fogunk tudni kiállni" – mondta Tuchel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!