Vágólapra másolva!
A Barcelonánál, ahogy azt eddig is tették, kiemelt figyelmet fordítanak a ma (kedd) esti, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Hétfőn este egy rövid felvezető cikk jelent meg, amiben azért találni érdekes dolgot.

Sűrű hét vár az FC Barcelonára, írja a honlapon megjelent cikk, melynek első állomása a kedden 21 órakor kezdődő Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés, míg az utolsó felvonás a szombti El Clásicó, azaz a Real Madrid elleni csúcsrangadó.

"A magyar csapat remek formában érkezik a meccsre, hiszen a bajnokságában az első öt találkozóból egy döntetlen mellett négyet megnyert. A gólkülönbsége +9, 12 lőtt gól mellett csupán hármat kapott.

A magyar bajnok remek formáját egyelőre nem másolja a Barca, hiszen a katalánok a legutóbbi öt tétmérkőzésükből egy döntetlen mellett kettőt elveszítettek és csak kettőt tudtak megnyerni.

Isael, a Fradi brazil irányítója is remek formában várja a Barca elleni mérkőzést Fotó: Csudai Sándor - Origo

A felvezető írásban visszaemlékeznek, hogy a Fradi utoljára az 1995-96-os kiírásban szerepelt a BL-ben, amikor a harmadik helyen végeztek az Ajaxot, a Real Madridot és a Grasshopperst felvonultató csoportban. Ugyancsak említést érdemel a Fradi idei BL-selejtezős menetelése.

A cikk szerint a csapat legismertebb tagja az edző, Szergej Rebrov, aki két szezon alatt két bajnoki címet nyert a Ferencvárossal, míg a játékosok közül Franck Bolit, az előző idényben tíz gólig jutó elefántcsontparti csatárt emelik ki.

A Barcelona–Ferencváros BL-csoportmeccs 21 órakor kezdődik, és az Origo élő szöveges, képes, videós cikkben fogja követni a történéseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!