Érkezik az első háromba hajtható mobil

Vágólapra másolva!
Egy nappal az iPhone 16 után mutatja be a világelső készüléket a Huawei. A világ első kereskedelmi forgalomban is kapható, háromba hajtható mobilja lesz ez.
Vágólapra másolva!

Új telefonkategóriát készül életre hívni a Huawei, több lesifotós szivárogtatást követően 2024. szeptember 10-én fogja leleplezni a világ első háromba hajtható mobilját, jelentette be a Weibo közösségi oldalon.

huawei háromba hajtható mobil
Kinyitva 10 hüvelykes a Huawei háromba hajtható mobilja
Fotó: Weibo

Az éppen aktuális hírek szerint a készülék Huawei Mate XT néven látja majd meg a napvilágot, ám az árával és a forgalmazásával kapcsolatos részletek egyelőre nem ismertek. A kinyitva 10 hüvelykes kijelzőt kínáló telefon az Ultimate Design termékcsaládjának a tagja lesz, ebben gyűjti a prémium kínálatának krémjét a gyártó, a régi Porsche Design kollaboráció szellemi utódját kell érteni a kollekció alatt.

A Huawei világelső mobiljának bejelentése egy nappal a javarészt iteratív termékfrissítésnek ígérkező iPhone 16 széria debütálását követően fog megtörténni. Nem világos, hogy az időzítéssel üzenni kívánt-e az Apple számára a Huawei, de éppen beleférne, az egykoron az óriási innovációi miatt körülrajongott cégnek még kettéhajtható kijelzős telefonja sincs, régóta nem mutatott fel világújdonságot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!