Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgói hétfőn délelőtt 10 órakor indulnak a Liszt Ferenc repülőtérről Barcelonába. A különgép spanyolországi landolása után is rengeteg esemény vár a Fradira, amelynek a meccs előtti kötelező sajtótájékoztatón is részt kell vennie. Este pedig már a mérkőzés színhelyén, a Camp Nouban edzenek Botka Endréék.

A Budapest Airport internetes oldalán nem kellett sokáig keresni, hogy megtaláljuk azt a repülőgépet, amely a Ferencvárost Barcelonába repíti.

A gép pontosan 10 órakor emelkedik a magasba, hogy aztán közel 150 perces repülés után megérkezzen Spanyolországba.

A Fradira ezután is rengeteg teendő vár. A hivatalos program szerint először 12 órakor a Barcelona tartja meg a meccs előtti kötelező sajtótájékoztatóját. Ez az esemény - tekintettel a koronavírus-járvány okozta helyzetre - nem lesz nyilvános, az újságírók a Zoom rendszeren keresztül követhetik az eseményeket és tehetik fel a kérdéseiket.

A Fradi sajtókonferenciája 18.30-kor kezdődik.

A hírek megoszlanak arról, hogy ez az esemény nyilvános lesz-e? Eddig azt az információt kaptuk, hogy igen, de ez még a hétfői nap folyamán is változhat.

Itt még Kisvárdán örülnek a Fradi játékosai, de hamarosan egy ennél sokkal fontosabb meccs vár rájuk Barcelonában Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Fradi sajtótájékoztatója után kezdődhet majd meg a magyar bajnokcsapat edzése a Nou Camp stadionban.

Mint az köztudott, a kedd este 21 órakor kezdődő mérkőzés zárt kapuk mögött zajlik.

Az UEFA ugyan engedélyezte azt, hogy a stadionok befogadóképességeinek 30 százalékát értékesítsék, de a barcelonai tartományi vezetők a zárt kapus megoldást tartják biztonságosabbnak. Így ezen a BL-mérkőzésen biztosan nem lesznek nézők a csodálatos stadion lelátóin.

Miközben a Fradi 10 órakor elindul, a Groupama Aréna mellett is fontos események zajlanak majd, hiszen ekkor nyílnak meg a stadion pénztárai, s kezdetét veszi a jegyek, valamint a bérletek árusítása a Fradi három hazai BL-meccsére.

Minden bizonnyal óriási lesz az érdeklődés, az előzetes hírek szerint sokkal többen szeretnének a helyszínen szurkolni a Dinamo Kijev, a Juventus és a Barcelona elleni hazai összecsapásokon, mint amennyien valóban bemehetnek majd a stadionba.

Ismert, hogy a Kijev ellen még a Groupama Aréna lesz a helyszín, a Juventust és a Barcelonát azonban már a Puskás Arénában fogadja majd a Fradi.

Az Origo Sport hétfőn és kedden a Barcelona-Fradi mérkőzéssel kapcsolatos valamennyi fontos eseményről beszámol majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!