Svájci bíró vezeti a Barcelona-Ferencváros BL-meccset

Horizontal
Wolfsberg's Austrian coach Gerhard Struber (L) and referee Sandro Schaerer debate during the Europa League Group J football match Wolfsberg v Istanbul Basaksehir FK in Graz, Austria on November 7, 2019. (Photo by ERWIN SCHERIAU / APA / AFP) / Austria OUT
Vágólapra másolva!
A svájci Sandro Schärer lesz kedden este a bíró a Nou Campban, ahol a Barcelona és a Ferencváros labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája főtábláján játszik egymással.

A mindössze 32 éves játékvezető október 11-én Belgrádban már fújt a magyaroknak, akkor a Szerbia elleni Nemzetek Ligája mérkőzést vezette. Azt a meccset Könyves Norbert góljával 1-0-ra a magyar válogatott nyerte meg.

Érdekesség, hogy a svájci játékvezetőnek ez lesz az első BL-főtáblás mérkőzése, az UEFA tehát egy újonc bírót küld a Nou Campba.

A BL főtábláján már használják a videóbírót is, a selejtezőben ez nem volt így, csak a Molde elleni playoff-mérkőzésen. Az UEFA azt is közzétette, hogy a Barcelona-Fradi mérkőzésen olasz videóbírós csapat dolgozik majd.

A Bracelona-Ferencváros labdarúgó BL-mérkőzés kedden este 21 órakor kezdődik a Nou Campban. Az eseményekről az Origo Sport a helyszínről számol be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!