Továbbjutott a Magyar Kupában a tartalékos Ferencváros

Roko Baturina, Fradi, Ferencváros
Roko Baturina számára nagyon különleges a Dinamo elleni BL-meccs
Vágólapra másolva!
A válogatott szünet miatt tartalékos Ferencváros az NB III-as Bicske otthonában lépett pályára a Magyar Kupában a legjobb 64 között és a bajnoki címvédő 5-0-ra nyerni tudott.

A Fradiból hiányzott a válogatottban szereplő Botka Endre, Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Sigér Dávid, Myrto Uzuni, Olekszandr Zubkov, Igor Haratin, Miha Blazic, Róbert Mak és Lasha Dvali is.

Szergej Rebrov csapata így a Szécsi – Somália, Frimpong, Csontos, Heister – Isael, Vécsei, Skvarka, Tokmac – Boli, Baturina tizeneggyel kezdett.

A túloldalon is voltak ismerős arcok, Dragan Vukmir vezeti a bicskei csapatot, a kapuban pedig ifjabb Szűcs Lajos állt, a korábban a Ferencvárosban is szereplő kapus fia, aki szintén szerepelt a Ferencváros kötelékében.

A Ferencváros a 17. percben szerzett vezetést, egy szögletet követően Roko Baturina talált be a kapuba.

A 32. percben Heister harcolt ki egy tizenegyeste, de Skvarka csúnyán kapu mellé lőtte a labdát.

Az 59. percben Baturina szerzett újabb gólt, Tokmac indítása után emelt a bicskei kapuba, majd a 66. percben Boli is betalált, Heister lövését ütötte elé Szűcs, így nem volt nehéz dolga a csatárnak.

A 72. percben Baturina is hasonló módon lőtt újabb gólt, ezzel teljessé tette mesterhármasát.

A hosszabbításban Skvarka lőtt középre egy szabadrúgást, de végül nem ért bele senki középen, így a szlovák játékos góljával alakult ki az 5-0-s végeredmény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!