Marco Rossi: Előbb értesültem bizonyos eseményekről, mint ahogy láttam volna

fbl Horizontal
Marco Rossi szerint jó irányba halad a magyar válogatott
Vágólapra másolva!
Marco Rossi a törökök elleni meccset is csak a tévéből figyelhette, de az MLSZ-nek adott nyilatkozatában kiemelte, rengeteg pozitívumot ki lehet emelni a csapattal kapcsolatban.

A magyar válogatott legutóbbi hat meccsén veretlen maradt, négy győzelem és két döntetlen volt a mérlege. Végül nemcsak a kitűzött célt, az Eb-kvalifikációt érte el a csapat, hanem újoncként fel is jutott a Nemzetek Ligája B osztályából.

"Speciális helyzetben néztem a mérkőzést, hiszen a televízión keresztül figyeltem a pályán történteket, és közben telefonon keresztül voltam kapcsolatban a stábommal.

Már a mérkőzés első félidejében is csoportgyőzelemre álltunk, de csak akkor nyugodtam meg, mikor a telefonomon megkaptam az információt, hogy megszereztük a második gólunkat is. Rengeteg pozitívumot ki lehet emelni a csapattal kapcsolatban, hiszen kiemelkedően eredményes időszakon vagyunk túl. Kényszerből szinte minden mérkőzésen különböző összetételű csapattal álltunk fel, ezért elsősorban azt emelném ki, hogy mindenki végig partnerként kezelte a pályán mellette játszó csapattársát, illetve végig kellő önbizalommal, kiváló csapatszellemben és rendkívüli fegyelmezettséggel játszottunk."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!