A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az MLS-ben minden ötödik focista elkapta a koronavírust

Seattle Sounders FC v Vancouver Whitecaps FC - MLS Is Back Tournament GettyImageRank2 SPORT major league soccer mls is back tournament group b adidas soccer mls soccer photos soccer action mls photos
REUNION, FLORIDA - JULY 19: Jordan Morris #13 of Seattle Sounders FC celebrates with Cristian Roldan #7 after scoring a goal against Vancouver Whitecaps FC during a Group B match as part of MLS is Back Tournament at ESPN Wide World of Sports Complex on July 19, 2020 in Reunion, Florida. Mark Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS) szereplő futballisták csaknem húsz százaléka elkapta a koronavírust.

Bob Foose, a játékos-szakszervezet ügyvezetője elmondta, felmérésük szerint ennyien fertőződtek meg, egy vagy két alkalommal.

Az MLS-ben a pandémia miatti kényszerszünetet követően a bajnokság alapszakasza - amely márciusban, mindössze két forduló után szakadt félbe - közel négy hónap után folytatódott az orlandói Disney World szórakoztatóközpontban zajló tornával, melynek csoportmeccsei beleszámítottak a bajnokságba. Az FC Dallas és a Nashville FC a túl sok koronavírusos eset miatt nem indulhatott el.

A nyári torna után a szokásos módon folytatódott a mindössze két forduló után félbeszakadt alapszakasz. A nagydöntőben a címvédő Seattle Sounders ellenfele Németh Krisztián csapata, a Columbus Crew lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!