Az angol másodosztályból igazolna focistát a Bayern München

fbl Horizontal
Manchester United's Chilean striker Alexis Sanchez (C) is blocked by Reading's English defender Omar Richards (L) during the English FA Cup third round football match between Manchester United and Reading at Old Trafford in Manchester, north west England, on January 5, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Ha igazak a The Telegraph értesülései, a Bayern München az angol másodosztályú bajnokságban szereplő Reading egyik játékosát nézte ki magának a nyári átigazolási időszakra.

A 22 éves Omar Richards a védelem közepén, illetve a bal oldalán bevethető, és amennyiben David Alaba tényleg a Real Madridhoz távozik, akkor szüksége lesz Hansi Flicknek új játékosra. A fiatal futballista szerződése jelenlegi csapatával a nyáron lejár, így a bajorok ingyen megszerezhetnék őt.

A játékost korábban már az Everton is figyelte, de a Bayern München egy másik szint lenne a fiatal utánpótlás-válogatott Richardsnak. A felek már az előszerződés aláírásához is közel állnak.

A Reading a Championship ötödik helyén áll a mostani idényben, az előző évet öt trófeával záró Bayern München pedig vezeti a Bundesligát.