Marco Rossi már a németekre és a portugálokra gondol

fbl Horizontal
Hungary's coach Marco Rossi reacts during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group I qualification football match between San Marino and Hungary on March 28, 2021 at the Seravalle stadium in San Marino. (Photo by Andreas SOLARO / AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott 4-1-re nyert Andorra ellen, de Marco Rossi nem lehetett maradéktalanul elégedett.

„Tudtuk, hogy nehéz lesz, ha nem koncentrálunk eléggé vagy nem leszünk elég motiváltak, de ilyen szempontból nem volt gond. Az első félidőben jól védekeztek, frissek voltak a hazaiak. Folyamatosan letámadtak, sokszor kellett hátra passzolnunk, volt egy kis zavar. A jövőben majd erre kell figyelnünk, de ritkán játszunk ilyen meccseket. A második félidőben jobbak voltunk, de nem vagyok tökéletesen elégedett. Főleg a kapott gól miatt és Kalmár Zsolt sérülése miatt vagyok csalódott. Remélem, az Európa-bajnokságra felépül, de félek, hogy nem. Nagyon csalódott vagyok emiatt" – mondta Marco Rossi, aki már az Eb-csoportellenfelekre is figyelt.

Marco Rossi nagyon csalódott Kalmár Zsolt sérülése miatt Forrás: AFP/Andreas Solaro

„Nagyon jó csapatot alkotunk, a lengyelek ellen nagyon jól játszottunk, nyerhettünk volna, annak ellenére, amit Paulo Sousa mondott. Utána tettük a dolgunkat, nem tettünk semmi különlegeset, de ezeket a meccseket meg kellett nyerni. A németek kikaptak a macedónoktól, a portugálok nem tudtak nyerni a szerbek ellen, ez persze nem azt jelenti, hogy legyőzzük őket majd az Eb-n, de készülni fogunk" - mondta Rossi az M4 Sportnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!