A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó Serie A tanácsa nem járult hozzá a kedd kora esti Lazio-Torino összecsapás halasztásához, a Torino viszont nem utazott el Rómába, így nem volt mérkőzés.

Az ANSA hírügynökség úgy értesült, hogy a tanácsban kedden délután egy rendkívüli ülésen egyhangú határozat született arról, hogy le kell játszani a találkozót, a Lazio pedig ennek megfelelően megjelent a stadionban.

A Lazio játékosai le akarták játszani a meccset Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

A Torino koronavírusos fertőzések miatt - nyolc játékosa és két stábtag is pozitív mintát adott - pénteken nem tudta lejátszani a Sassuolo elleni meccsét sem, amit március 17-re halasztottak. Ezt követően pedig a Lazio elleni találkozójuk sorsa is sokáig bizonytalan volt. A torinói alakulat tagjainak - a helyi illetékes hatóság döntése szerint - kedd éjfélig elszigetelve otthonukban kell maradniuk, így nem tudtak elutazni a fővárosba, és várják az új tesztelés eredményét.

A Serie A most zajló idényében már volt példa hasonlóra, és akkor - még októberben - a házigazda Juventus előbb a futballszövetségtől 3-0-val megkapta a Napoli ellen hasonló okok miatt le nem játszott meccs három pontját, miközben a nápolyiaktól egy pontot büntetésből levontak.

A Juventus játékosai a pályán várták a Napoli futballistáit tavaly októberben Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

Később viszont a Napoli sokadik fellebbezése eredményre vezetett, így a találkozót március 17-én lejátsszák. Könnyen lehet, hogy a mostani összecsapás esetében is hasonló lesz a végkimenetel, és majd később mégis le kell játszani a találkozót.

A bajnokságban a Lazio 24 meccsen 43, míg a Torino 23 találkozón 20 pontot szerzett. Előbbi a hetedik, utóbbi a 17. helyen áll a tabellán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!