A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Már a jövő héten visszatérhetnek a szurkolók a spanyol stadionokba

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's players attend a training session at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 15, 2021 on the eve of the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint a labdarúgóliga kérvényezte, hogy a jövő hét végén, a járványhelyzetben meghozott korlátozó intézkedések tervezett megszűnésével párhuzamosan a szurkolók jelzésértékűen visszatérhessenek az első és másodosztályú bajnokságok mérkőzéseire.

A spanyol sajtóban – a Cadena SER és a COPE rádiók műsoraiban elhangzott információkra hivatkozva – megjelent hírek szerint a liga azt szeretné elérni, hogy még az idény vége előtt visszatérjenek a nézők a stadionokba, így az első osztály utolsó négy, a második vonal utolsó öt fordulójában ismét lehetnének szurkolók a lelátókon, számukat azonban ötezer főben maximalizálnák.

Ez reményeik szerint jelzésértékű lehetne a következő idény előtt, amellyel kapcsolatban már abban bíznak, hogy megszűnnek a létszámra vonatkozó korlátozások.

Talán már nem sokáig kell üres lelátókat néznünk Forrás: AFP/Lluis Gene

Az ügyben az egészségügyi minisztériumnak kell kimondania a végső szót.

Spanyolországban több mint egy éve, tavaly március közepe óta nem lehetnek nézők a stadionokban.

Jövő héten, a La Liga 35. fordulójában a bajnoki címről és a dobogós helyek sorsáról is döntő mérkőzéseket rendeznek: a Barcelona (3.) az Atlético Madridot (1.), míg a címvédő Real Madrid (2.) a Sevillát (4.) fogadja. Az éllovas Atléticónak 73, a Real Madridnak és a Barcelonának egyformán 71 pontja van - az egymás elleni eredményeiket tekintve a fővárosiak állnak jobbak -, míg a Sevillának 70.

A katalánok viszont egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a közvetlen riválisok, a Granada (8.) elleni hazai összecsapásukat csütörtökön pótolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!