Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az AS Roma idegenben szerzett előnyt csütörtökön a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén, miután egygólos hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte az Ajax Amsterdam csapatát. Az olaszok a vezetésük birtokában több alkalommal is húzták az időt a mérkőzés vége felé, ezt unta meg az egyik labdaszedő, aki nemes egyszerűséggel arcon dobta az AS Roma egyik focistáját. Valószínűleg a győzelemnek is betudható, de a sértett fél roppant elegánsan reagált az esetre.

Az AS Roma a 87. percben szerezte meg a vezetést a holland együttes ellen, onnantól pedig már cseppet sem volt sietős. A hosszabbításban az olasz csapat egyik játékosa, Riccardo Calafiori finoman szólva sem sietett elvégezni egy bedobást, a labdaszedőtől kapott első labdát időhúzás miatt elengedte. Viszont a fiú másodjára már biztosra ment, és arcon dobta a labdával az olasz focistát.

"Sok minden átvillant az agyamon abban a pillanatban, szerencsére sikerült higgadtnak maradnom. Azt kell mondjam, ilyen helyzetben engem is dühített volna, ha azt látom, hogy az ellenfél húzza az időt.

– nyilatkozta Calafiori.

A hollandok sorozatban a 11 hazai El-győzelem után maradtak alul.

Mindent egy helyen az Eb-ről