A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

11 nap múlva már Cristiano Ronaldóék ellen játszunk - elindult az Origo Eb-oldala

Horizontal FOOTBALL FULL LENGH ACTION
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (L) vies with Hungary's midfielder Adam Nagy (R) during the WC 2018 group B football qualifing match Portugal vs Hungary at the Luz stadium in Lisbon on March 25, 2017. - (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy hét múlva, június 11-én Rómában az Olaszország-Törökország mérkőzéssel kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen június 15-én lép pályára először a magyar labdarúgó-válogatott a címvédő Portugália ellen. Az Origo egy héttel a kezdés előtt indítja el az Európa-bajnoksággal foglalkozó külön oldalát, ahol mindent megtudhat a nyár egyik legnagyobb sporteseményéről. Azt is elmondjuk, mit várhatnak azok, akik az Eb ideje alatt bennünket választanak.

Először is megmutatjuk, hogy néz ki az oldalunk.

IDE KATTINTVA ÉRI EL AZ ORIGO EB-OLDALÁT

Stílszerűen illene a legnagyobb szenzációval kezdeni, de ezt most még nem tesszük meg. Viszont tényleg nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön: ki fogadta el a felkérésünket, és ki fog szakértőként, vendégszerzőként az írásaival jelentkezni lapunkban az Eb ideje alatt.

Az biztos, hogy a neve garancia lesz arra, hogy a leghozzáértőbb emberek egyike mondja el a véleményét az Európa-bajnokságon történtekről. Szóval, hamarosan minden kiderül.

A fókuszban természetesen a magyar labdarúgó-válogatott áll majd, hiszen Marco Rossi csapata két mérkőzést is Budapesten játszik az Európa-bajnokságon. Június 15-én, kedden 18 órától az Eb-címvédő portugálokkal, június 19-én, szombaton 15 órától pedig a vb-aranyérmes francia csapattal mérkőzünk meg a telt házas Puskás Arénában. A meccsek napján az Origón egész nap ezzel a témával foglalkozunk kiemelten. Felidézzük a két ellenféllel szemben korábban játszott meccseket, ott leszünk a sajtótájékoztatókon, a szurkolói zónában, és mindenütt, ahol valami fontos esemény történik.

A Puskás Arénában telt házas Eb-meccsek lesznek Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Európa-bajnokságon két munkatársunk, Göbölyös András és Márványi Péter dolgozik majd a helyszíneken. Utóbbi jelentkezik majd Münchenből, ahol a magyar csapat a harmadik csoportmeccsét játssza a német válogatott ellen. Olvasóink megszokhatták már, hogy

Gundel Takács Gábor vezetésével 5 éve látható a Szpíker Korner című videós műsorunk, amely az Eb ideje alatt a szokásosnál sűrűbben látható majd - a téma itt sem lehet más, mint az Eb-n történtek.

Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a podcast-műfajt kedvelik, hiszen a meccsek után rendszeresen beszélgetünk a történtekről Edvi Lászlóval, Göbölyös Andrással, Márványi Péterrel és Zámbó Istvánnal.

Az Origo fotórovatának munkatársa, Csudai Sándor ott lesz az összes budapesti mérkőzésen. Videós összeállításokat készítünk a Puskás Aréna környékén, és ott leszünk a Városligetben megnyíló szurkolói zónában is. Az Európa-bajnokság összes mérkőzését élőben közvetítjük az Origón, valamennyi összecsapásról összefoglalókat készítünk. A napi képgalériában megmutatjuk az Eb legfontosabb pillanatait - ahogy ezt már szintén megszokhatták tőlünk.

A magyar válogatott gőzerővel készül az Európa-bajnokságra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az eseményeket a legfrissebben a Percről-percre összeállításunkban követhetik, ezzel a tartalommal az Eb valamennyi napján jelentkezünk. Az Origo Eb-oldalán információkat találhatnak az Eb-n induló 24 csapatról, kedvükre böngészhetik a menetrendet, az aktuális csoportállásokat, információkat kaphatnak a mérkőzések kezdési időpontjairól is.

Egy hét múlva, június 11-én 20 órától tehát kezdődik a nagy őrület, addig is olvassák és böngésszék az Origo Eb-oldalát.

Még egyszer az elérhetőség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!