A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

K.rva PSG, k.rva PSG, így tomboltak a Barcelona-drukkerek a Messi-hazugság miatt - videó

Stade de Reims v Paris Saint Germain - Ligue 1 Uber Eats soccer Stade de Reims Paris Saint Germain Ligue 1 Uber Eats PSG Lionel Messi Waist up One person Ligue 1 Uber Eats match Stade Auguste Delaune Jose Breton Pics Action Reims France Horizontal SPORT F
Lionel Messi of PSG during the Ligue 1 Uber Eats match between Reims and Paris Saint Germain at Stade Auguste Delaune on August 29, 2021 in Reims, France. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A francia RMC számolt be róla, hogy a Barcelona hazai bajnokiján (2-1-re nyertek a Getafe ellen) a barcelonai szurkolók tüntettek a francia Paris Saint-Germain ellen. Nem véletlenül tomboltak: egyre kevesebben hiszik el, hogy mind Messi, mind a Barcelona azt akarta, Messi maradjon, csak a csúnya sors közbeszólt, és objektív okok miatt ment el. Egyre többen gondolják, hogy a PSG tulajdonosa, a katari milliárdos egyszerűen megvette a világ legjobb focistáját, a Barcelona meg odaadta, és mindez Messinek sem volt ellenére, hiszen így megkaphatja a pénzét. Ennek tükrében Messi sírásjelenete is egyre komikusabbnak tűnik.

A meccs 10. percében – jellemzően ekkor tüntetnek vagy éltetik Messit, mert ez volt az argentin világsztár mezszáma a Barcelonában – a hazai szurkolók a Paris Saint-Germain csapatát szidták, a „k.rva PSG" rigmust énekelték.

Messi több mint három hete eligazolt a spanyol csapattól, de a szurkolók ezt még mindig nem emésztették meg. Az első hazai bajnokin Messit éltették a 10. percben, ezúttal viszont az új csapatát gyalázták.

A Barcelona-szurkolók persze saját klubjuk elnökére is dühösek, ugyanis Joan Laporta választási ígérete volt Messi megtartása, de hogy, hogy nem, nem sikerült. Az argentin focista híres, sírós (vagy sírást tettető) sajtótájékoztatója után - csodák csodája - azonnal Párizsba repült, a világ leggazdagabb klubjához, és napok alatt megegyezett a PSG-vel. Teljesen nyilvánvaló persze: régóta tárgyaltak, orvosi vizsgálatokat, ilyen szintű szerződéseket nem két nap alatt intéznek el. Mivel a Barcelona vezetői féltek, hogy elsöpri őket a szurkolók haragja, Messi pedig barcelonai legendáját akarta megőrizni, következett a színjáték.

Ezt a színjátékot leplezte le a barcelonai szurkolók üvöltözése - egyelőre a Barcelona még nyugodt lehet, az majd a következő lépés lesz, amikor már nem csak a játékost megszerző klubot fogják gyalázni, hanem a játékost elengedő klubot is.

Hogy a Barcelona mire lesz képes Messi nélkül, egyelőre nem tudni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!