Így érkezett meg Messi Párizsba - videó

MESSI, Lionel
Barcelona, 2021. augusztus 10. Lionel Messi argentin labdarúgó (k) érkezik a barcelonai repülőtérre, hogy innen Párizsba utazzon tovább 2021. augusztus 10-én. A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani. Sajtóhírek szerint Messi még a mai napon aláírja szerződését a Paris Saint-Germainnel. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Vágólapra másolva!
Lionel Messi repülőgépe megérkezett Párizsba, a vasárnap Barcelonában könnyekkel búcsúzó argentin világsztár a Bourget repülőtéren "Paris" feliratú polóban mosolyogva integetett a PSG-szurkolóknak. Ahogy megírtuk, Messi és Laporta valószínűleg színjátékot játszott, már hónapokkal ezelőtt eldőlhetett, hogy Messi Párizsba megy.

Szinte teljes mértékben biztosra vehető, hogy hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy Lionel Messi a Paris Saint-Germain játékosa lesz. Az argentin szupersztár repülőgépe délután egy óra után indult el Barcelonából és már megérkezett Párizsba. Messi az érkezését követően a reptéren integetett a szurkolóknak.

Így várták a drukkerek Párizsban Messit:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!