A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A francia L'Équipe értesülése szerint Neymar sérülten tért vissza a Paris Saint-Germainhez a brazil válogatottól, így biztosan kihagyja csapata hétvégi bajnoki mérkőzését és a Manchester City elleni BL-rangadón is veszélyben a játéka.

A világ legdrágább játékosa a brazil válogatottban szenvedett combizomsérülést, így minden bizonnyal kihagyja a PSG szombati Nantes elleni összecsapását, és a jövő szerdai Manchester City elleni Bajnokok Ligája rangadót is. A párizsi csapat ugyan már továbbjutott a BL-ben, de a találkozó a csoportelsőségről dönt, így a kiemelés fontosságát tekintve komoly tétje van a meccsnek.

Neymar újra megsérült Forrás: AFP/Ronny Hartmann

Neymar kiesése mellett azért örömteli híreket is kaptak a párizsi szurkolók. Az olasz Európa-bajnok Marco Verratti és a francia világbajnok Presnel Kimpembe is újra teljes értékű edzésmunkát végzett, így a Manchester City elleni rangadón már egész biztosan ott lesznek a keretben.

Rajtuk kívül a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramos is egészségesnek tűnik, ami azt jelenti, hogy a 36 éves játékos a júliusi érkezése után Nantes ellen végre bemutatkozhat a párizsi csapatban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!