A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hétfőn döntenek a klubok a Premier League esetleges szüneteltetéséről

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (L) speaks with Manchester United's English striker Marcus Rashford (R) during warm up ahead of the English Premier League football match between Norwich City and Manchester United at Carrow Road Stadium in Norwich, eastern England, on December 11, 2021. (Photo by Daniel LEAL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League csapatainak képviselői hétfőn egyeztetnek arról, elrendeljenek-e szünetet az egyre nagyobb számú koronavírusos focista miatt.

Az elmúlt héten összesen kilenc meccset kellett elhalasztani azért, mert fertőzött játékosok voltak a csapatokban. Öt meccset biztosan nem rendeznek meg a hétvégi fordulóból sem.

A PL-ben szereplő csapatok menedzserei különböző véleményeket fogalmaztak meg. A Brentfordot vezető Thomas Frank szerint december 26-ig nem szabadna meccseket rendezni, de Mikel Arteta és Steven Gerrard is arról beszélt, hogy az lenne a legjobb, ha folytatni lehetne a bajnokságot.

A Newcastle menedzsere, Eddie Howe szerint a fair-play szelleme sérülne, ha olyan csapatoknak is játszaniuk kellene, ahol sok a koronavírus miatt hiányzó labdarúgó.

Arról, hogy mi legyen a bajnokság sorsa, hétfőn döntenek. Opció lehet, hogy a karácsonyi időszakig szünetel a bajnokság, hogy a lehető legtöbb játékos felgyógyuljon és ne terjedjen tovább a vírus, de a PL vezetői minden bizonnyal nem szeretnék beáldozni az év legjobban várt ünnepi időszakát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!