Elképesztő módszerrel akar pénzt spórolni a Barcelona az átigazolási időszakban

FC Barcelona V Benfica - Group E - UEFA Champions League barcelona champions spanish soccer camp nou 2021 benfica Yusf Demir One Person Waist Up UEFA Champions League match Camp Nou Stadium 11 Yusuf Demir Group E FC Barcelona November Horizontal UEFA CHAM
Elképzelhető, hogy Yusuf Demir februárig nem játszik a Barcelonában
Vágólapra másolva!
A hírek szerint a Barcelona labdarúgócsapata februárig nem játszatja fiatal kölcsönjátékosát, Yusuf Demirt, hogy pénzt spóroljon a téli átigazolási időszakra.

A török származású osztrák futballistát nyáron vette kölcsön a katalán sztárcsapat a Rapid Wientől. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Barcelona 10 millió euróért megvásárolhatja a 18 éves szélsőt, azonban kiderült, hogy más áll a szerződés záradékában, ugyanis ha Demir tíz alkalommal pályára lép a felnőttcsapatban, akkor automatikusan életbe lép az opció.

A fiatal futballista eddig kilenc meccsen játszott a Barcában, tehát következő pályára lépése után a katalánoknaknak ki kell fizetniük a 10 millió eurót a Rapidnak.

Elképzelhető, hogy Yusuf Demir februárig nem játszik a Barcelonában Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Az M4 Sport megírta, hogy a Barcelona vezetősége állítólag úgy döntött, februárig nem játszatja a játékost, hogy csak nyáron kelljen utalnia az osztrák klubnak, ezáltal megspórolja az összeget a téli átigazolási időszakra.

A klub hosszú távra tervez Demirrel, de nehéz anyagi helyzete miatt szüksége van a pénzre, hogy olyan futballistákat szerződtethessen, mint Ferrán Torres vagy Edinson Cavani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!