A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elhalasztották a Liverpool csütörtöki meccsét

fbl Horizontal
Liverpool's English midfielder Jordan Henderson gestures during the English Premier League football match between Liverpool and Southampton at Anfield in Liverpool, north west England on November 27, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Elhalasztották a Liverpool csütörtöki, Arsenal elleni Ligakupa-meccsét, miután egyre több a koronavírusos játékos Jürgen Klopp csapatában.

Az már korábban kiderült, hogy a koronavírusos Jürgen Kloppot eredetileg helyettesítő, Pepijn Lijnders tesztje is pozitív lett, ezt követően kérte a meccs halasztását a Liverpool.

A fertőzés és az Afrika-kupa miatt annyi hiányzója van a keretből és az edzői stábból is a Liverpoolnak, hogy az angol liga és az Arsenal is belement a halasztásba.

A halasztás nyomán a negyeddöntő első meccsét így Liverpoolban játsszák majd január 13-án, a visszavágó egy héttel később lesz Londonban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!