Kisfia halála után először szólalt meg Cristiano Ronaldo

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts to their defeat as he leaves after the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. - Everton won the game 1-0. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo hétfőn jelentette be, hogy újszülött kisfia meghalt. A portugál labdarúgó-válogatott sztárja ekkor azt kérte a követőitől, hogy osztozzanak a család gyászában, ugyanakkor azt is jelezte, hogy pár napig nem akar a történtekről beszélni. Csütörtökön aztán CR megtörte a csendet.

Cristiano Ronaldo azok után posztolt az Instagramon, hogy szerda este a liverpooli szurkolók megemlékeztek kisfia haláláról és osztoztak a világsztár gyászában.

"Egy világ, egy sport, egy család. Köszönöm, Anfield. Én és az egész családom soha nem felejti el ezt a tiszteletteljes gesztust" - írta.

CR azóta újabb képet rakott fel, amelyen az látszik, hogy a családa hazatért.

Ezen a fotón látszik, hogy a világsztár kezében ott van az a kislány, aki a most született ikerpár másik tagja, s akinek a testvére hétfőn meghalt.