A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain katari vezetése a nyári átigazolási időszakban mindenképpen meg akar válni a harmincéves csatártól. A francia bajnoknak a gazdasági Fair Play betartása miatt muszáj csökkentenie a költségkeretet, márpedig az jelentősen megnövekedett Kylian Mbappé szerződéshosszabbítása miatt.

A világbajnok támadó 2025 júniusáig írt alá, 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenként 100 millióra rúgó fizetést kap, ami heti 1,9 millió eurós bért biztosít a számára. Neymar hetente körülbelül 545 ezer eurót keres. Ennek fényében szinte elengedhetetlen a brazil támadó eladása, annak ellenére, hogy maradni szeretne Párizsban, de az sem kizárt, hogy Mbappé új szerződésének még lesznek további áldozatai is.

Neymar lehetséges új csapatai között korábbi klubját, az FC Barcelonát emlegetik, ám a katalánok elnöke, Joan Laporta szerint nehéz lenne elképzelni a visszatérést.

– jelentette ki keményen a Barcelona elnöke.

Neymar maradna, de a PSG már szabadulna tőle Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Neymar visszatérése a Barcelonához tehát alighanem kizárható, azonban mivel a PSG-nél csakis az eladásában gondolkodnak, jelenállás szerint nem lesz egyszerű feladat. Ugyanis az európai topklubok közül a Manchester City, a Manchester United, a Liverpool, a Real Madrid és a Bayern München sem érdeklődik a 30 éves játékos iránt, egyedül a szaúdi-arábiai tulajdoinban lévő dúsgazdag Newcastle United engedhetné meg magának, hogy szerződtesse Neymart, ám a hírek szerint a brazil sztár nem szeretne Angliába költözni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!