A Manchester United fontos utalást tett Cristiano Ronaldo jövőjéről

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL JOY HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT POINTING FINGER PROFILE
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on March 12, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United ugyan nem hivatalosan, de bemutatta az új mezeket, amelyeket a 2022/2023-as idényben viselnek majd a játékosok. A fotókon Cristiano Ronaldo is szerepel, így nagy a valószínűsége annak, hogy a portugál szupersztár a következő szezonban is marad a klubnál.

A The Sun megírta, hogy a United Stand oldalon napvilágot láttak olyan fotók, amelyen a Manchester United játékosai az új mezekben feszítenek. A képek alapján a hazai dresszt az 1998/1999-es szezonban használt változat inspirálta, ekkor nyert három fontos trófeát (Premier League, FA-kupa, Bajnokok Ligája) az angol sztárcsapat. Az idegenbeli mez stílusa is a legendás idényben használt dresszt idézi, fehér alapon fekete díszítéssel.

Cristiano Ronaldo a következő szezonban is maradhat a Manchester United játékosa Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A kiszivárogtatott fotókon a csapat ötszörös aranylabdás szupersztárja, Cristiano Ronaldo is látható,

így a rajongók reménykedhetnek abban, hogy a portugál klasszis a következő szezonban is marad Manchesterben.

Ronaldo is tett már korábban utalást a jövőjét illetően, egyszer a közösségi médiában üzent a szurkolóknak, majd azt nyilatkozta, hogy alig várja a csapat új edzőjének, az Ajaxtól távozó Erik Ten Hagnak az érkezését.