A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Mourinho csapata nemes gesztust tett a szurkolóknak a 6-1-es kudarc miatt

AS Roma v Leicester City FC - Conference League Semi-Final conference league as roma leicester city england uk sportphoto rome UEFA Conference League semi-final leg two match Leicester City FC Giuseppe Maffia Supporters May Horizontal UEFA SPORT PHOTO
Az AS Roma meghívta a döntőre azt a 166 szurkolóját, aki Norvégiában szemtanúja volt a klub történelmi vereségének
Vágólapra másolva!
Az AS Roma labdarúgóklub a Konferencia-liga tiranai döntőjére meghívta azt a 166 szurkolóját, aki a helyszínen tekintette meg a norvég Bodö/Glimt otthonában 6-1-re elveszített csoportmérkőzést.

Az olasz klub felajánlása azt jelenti, hogy kifizetik a drukkerek belépőjegyét a május 25-én sorra kerülő fináléra, amelyben a holland Feyenoord lesz a rómaiak ellenfele.

Az AS Roma meghívta a döntőre azt a 166 szurkolóját, aki Norvégiában szemtanúja volt a klub történelmi vereségének Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az AS Roma október 21-én kapott ki 6-1-re a Bodö/Glimt otthonában, ennek ellenére továbbjutott a csoportkörből. A két csapat a negyeddöntőben is találkozott egymással, akkor a norvégok 2-1-re győztek odahaza, ám a visszavágót 4-0-ra a Roma nyerte, amely az elődöntőben a Leicester Cityt búcsúztatta. A tiranai Air Albania Stadion 21 690 fős befogadóképességgel várja a finálét. A szurkolóknak regisztrálniuk kell, majd egy sorsolás dönt arról, kik jutnak jegyhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!