Milliárdokat öl Cristiano Ronaldo az új nyugdíjaskastélyába

Portugal v Switzerland: UEFA Nations League - League Path Group 2 2022 Pedro Fiuza fiuza foto lisbon lisboa soccer sports Nations League Switzerland UEFA Nations League Jose Alvalade stadium Cristiano Ronaldo William Carvalho group 2 match June Horizontal
Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after William Carvalho scores a goal during the UEFA Nations League, league A group 2 match between Portugal and Switzerland at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, on June 5, 2022. (Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto) (Photo by Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Amikor Cristiano Ronaldo nyugdíjba megy - azaz befejezi a pályafutását - egy olyan kastélyba akar költözni, amelynek az építési ára éppen most szabadult el. Ronaldo eredetileg azt gondolta, hogy 10 millió angol font elég lesz a vityilló megépítéséhez, ám a költségek lassan a dupláját verik: most épp 17,5 millió fontnál jár a számláló.

A házat - vagy ahogy a nemzetközi sportsajtó némi gúnnyal jellemzi - a nyugdíjaskastélyt a portugáliai Cascais városában építi Ronaldo. Cascais nincs messze a fővárostól, Lisszabontól, s a helyiek elsőszámú üdülőparadicsoma az Atlanti-óceán partján, Portugáliában.

Kezdetben Ronaldo azt hitte, hogy 10 millió angol font, azaz négy és fél miliiárd forint elég lesz az építkezésre. Csakhogy időközben az anyagárak is megugrottak, meg Ronaldo is a tökéletességre törekszik, szóval, sok mindennel elégedetlen.

A számláló már 17,5 milló fontnál jár, ami több mint 8 milliárd forint.

Ez lesz CR új nyugdíjaskastélya Forrás: The Sun

tette fel a kérdést egy, a focistához közel álló forrás. "Ide fog beköltözni, ha befejeződik a karrierje, nem mindegy, hogy milyen ház lesz ez" - folytatta.

Az ingatlanról már most lehet tudni, hogy lesz egy fedett és szabadtéri úszómedencéje, valamint

egy olyan garázsa, amelyben 20 autó fér el.

Kell is ez a komoly garázs, mert Ronaldo autóparkja többet ér, mint a ház jelenlegi összköltsége - a kocsikra eddig 18 millió fontot költött el a Manchester United sztárja.

Két melléképülete is lesz a háznak, az egyikbe CR édesanyja fog beköltözni.

Forrás