A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Szoboszlai Dominik tizenegyesből szerzett góljával győzte le a Eb-ezüstérmes angol válogatottat. A lefújás után a gólszerző is nyilatkozott az M4 Sportnak.

A magyar csapat a két válogatott legutóbbi találkozóján is büntetőhöz jutott, amit akkor Sallai Roland végzett el, aki most is beszélt Szoboszlaival. A Lipcse támadója cáfolta, hogy bármikor is feszültség lett volna abból, hogy ki rúg egy tizenegyest a válogatottban.

"Meg szoktuk beszélni meccs előtt Szala (Szalai Ádám), Sala (Sallai Roland) és én, hogy ki milyen formában van, ki rúgja a tizenegyest, ha oda kerülünk.

Pickford eltalálta az irányt, többnyire valóban oda rúgom, de jó lövés volt, nem érte el. Egész héten úgy készültünk, hogy nem lesz sétagalopp négy meccset játszani tíz nap alatt ilyen csapatok ellen és ilyen időjárásban, mert nem mondanám, hogy hideg volt.

Nagyon jó volt a hangulat, a 30 ezer kisgyerek fantasztikus hangulatot teremtett. Látszik, hogy mennyire szeretik a focit. Tudjuk, hogy nagyon sokaknak példát tudunk mutatni, remélem, sokan közülük egyszer majd a pályán is tudnak bizonyítani."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!