Ronaldo már könyörög, hogy valaki végre igazolja le, de senkinek nem kell

fbl Horizontal FOOTBALL DISAPPOINTED HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 6, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo állítólag a csillagászati heti 510 ezer fontos fizetésének 30%-ról is hajlandó lenne lemondani, annyira szeretne távozni a Manchester Unitedtól.

Ben Jacobs, a CBS újságírója azt írta a Twitter-csatornáján, hogy Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes a Bayern Münchennek, a Chelsea-nek, a Napolinak, Atlético Madridnak és a Barcelonának beajánlotta az ötszörös aranylabdást, aki a fizetése 30%-ról is hajlandó lenne lemondani, ha végre "kimenekítenék" a Manchester Unitedból.

Ronaldo állítólag szívesen menne az Atlético Madridba, de a csapat nincs olyan anyagi helyzetben, hogy leigazolja Ronaldót. A Chelsea új tulajdonosa, Todd Boehly állítólag nyitott le volna az üzletre, de az átigazolás előtt megkérdezte Thomas Tuchelt, hogy mit szólna Ronaldo érkezéséhez, a német vezetőedző pedig határozottan ellenezte a portugál megvételét.

Cristiano Ronaldo nem szeretne az Európa-ligában futballozni Forrás: AFP/Oli Scarff

Mendes állítólag a Barcelonának is felajánlotta Ronaldót, a katalán klub azonban a napokban igazolta le az aranycipős Robert Lewandowskit, így a portugál sztárra ott sincs semmi szükség.

Jacobs azt írja, annak ellenére, hogy Ronaldo távozni akar, jelenleg egyetlen klub sincs közel Ronaldo szerződtetéséhez, így a Manchester United fenntarthatja a "Ronaldo nem eladó" álláspontját anélkül, hogy azt bárki megkérdőjelezné.

A Ronaldóhoz közeli források úgy tudják, hogy az ötszörös aranylabdás nemcsak a BL-ben szeretne játszani, hanem egy olyan klubhoz akar igazolni, ahol támogatást kaphat a csúcsformájának megőrzéséhez. Ez különösen fontos számára az idei világbajnoki évben, amikor a szezon közepén plusz meccseket játszik.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo családi okokra hivatkozva nem csatlakozott a Manchestr United ázsiai felkészülési túrájához, azonban Erik ten Hag vezetőedző ugyanakkor kijelentette, Ronaldónak fontos szerepet szán a csapatában.