Vágólapra másolva!
Lionel Messi korábban már lenyilatkozta, hogy nagyon szeretne Cristiano Ronaldóval egy csapatban játszani, a két sztár egyesülésére pedig most van a legnagyobb esély miután a portugál klasszis nemrégiben bejelentette, hogy otthagyná jelenlegi csapatát a Manchester Unitedet.

Sajtóinformációk szerint Cristiano Ronaldo nemrégiben közölte a Manchester United labdarúgóklub vezetőivel, hogy idén nyáron szeretné elhagyni a csapatot.

Az eddigi hírek szerint Ronaldo a Chelsea-hez, a Bayern München-hez vagy

a PSG-hez igazolhatna. Ez utóbbi pedig azt jelentené, hogy egy csapatban játszhatna az argentin világsztárral Lionel Messivel,

aki korábbi nyilatkozata szerint szívesen játszana egy csapatban örök riválisával - írja a Blikk.

Könnyen lehet, hogy hamarosan Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapattársak lesznek Forrás: Origo

"Igen, persze. Mindig szeretek a legjobbakkal játszani, és ő is közéjük tartozik" – válaszolta néhány éve Messi az újságírók kérdésére.

"Azt hiszem, nehéz helyzet lenne ha ugyanabban a csapatban játszanánk, de nyilván szeretném.

Volt szerencsém sok nagyon jó játékossal együtt játszani és edzeni, és természetesen vele is szeretnék hasonlókat átélni" – tette hozzá az argentin klasszis.

A Mirror szerint a PSG pedig - ahol Messi is játszik - egyértelműen az egyik olyan célállomás lehet, amelyet Cristiano Ronaldo hajlandó lehet fontolóra venni, azért, hogy idén is játszhasson a Bajnokok Ligájában.