A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Luis Suáreznek is ajánlatot tett Berlusconi új csapata

Club Atletico de Madrid v Deportivo Alaves - La Liga Santander Alaves Atleti Atletico Atletico de Madrid Deporte Deportivo Alaves Espana Futbol LFP La Liga LaLiga Liga Espańola Liga Futbol Profesional Madrid Metropolitano Wanda Metropolitano La Liga match
Luis Suarez celebrates a goal during La Liga match between Atletico de Madrid and Deportivo Alaves at Wanda Metropolitano on April 02, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalba az osztályozót megnyerve feljutó AC Monza elképesztően aktív az átigazolási piacon, csak úgy röpködnek a világsztárok nevei a klub környékén.

Az AC Milanból annak idején csodacsapatot építő Silvio Berlusconi (mint tulajdonos) és Adriano Galliani (sportigazgató) most Monzában próbál hasonló csodát elérni. Az első lépést már megtették: a csapat az osztályozó döntőjében a Nagy Ádámmal felálló Pisát győzte le (2-1-re otthon, 4-3-ra idegenben), és feljutott a Serie A-ba.

A keret azonban erősítésre szorul, és Sportitalia értesülései szerint a klubvezetés nem kis nevekben gondolkodik. Már megszereztek olyan komoly élvonalbeli rutinnal bíró játékosokat, mint Alessio Cragno, Andrea Carboni, Stefano Sensi, Matteo Pessina, Andrea Ranocchia és Samuele Birindelli, és további nagy terveket szövögetnek.

Luis Suárezzel igazi klasszissal erősödnek a Monza Forrás: NurPhoto via AFP/Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto/Ruben De La Fuente Perez

Olasz információk szerint a klub ajánlatot tett az ingyen igazolhatóvá vált uruguayi klasszisnak, Luis Suáreznek. A Liverpoolban, az FC Barcelonában és az Atlético Madridban is nagyszerű éveket maga mögött tudó csatárt évi 5 millió eurós fizetéssel csábítanák Monzába. Suárez 2020-ban már majdnem Olaszországba igazolt, akkor azonban a Juventus végül nem igazolta le, miután felmerült a gyanú, hogy jogosulatlanul kapott olasz állampolgárságot.

A klubnál Suárez mellett olyan további klasszisok neve merült fel, mint Mauro Icardi, Paulo Dybala és Edinson Cavani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!