Ronaldo félmeztelenül kondizik edzés helyett - fotó

Spain v Portugal: UEFA Nations League - League Path Group 2 players Sevilla Seville Nations League Cristiano Ronaldo Waist up One person UEFA Nations League League A Group 2 match Estadio Benito Villamarin Juventus FC June Horizontal SPORT FOOTBALL MATCH
Cristiano Ronaldo (Juventus FC) of Portugal during the warm-up before the UEFA Nations League League A Group 2 match between Spain and Portugal at Estadio Benito Villamarin on June 2, 2022 in Seville, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo ahelyett, hogy a Manchester United ázsiai túráján készülne, az edzőteremben dagasztja az izmait.

A portugál klasszisról korábban azt lehetett hallani, hogy menni akar Manchesterből, főleg azért, hogy a Bajnokok Ligájában focizhasson. CR-t a hírek szerint ügynöke felajánlotta a Paris Saint-Germainnek és a Chelsea-nek is, miközben Manchesterben próbálják maradásra bírni az érvényes szerződéssel rendelkező játékost.

A csapat új menedzsere, Erik ten Hag is azt mondta, Ronaldo nem eladó, de nyilván tett már annyit a klubért, hogy ha menni akar, a vezetőség nem tesz majd neki keresztbe.

Ronaldóért közben bejelentkezett egy szaúdi klub is, ahol két évre mesebeli összeget ajánlottak neki, hetente kapna kétmillió fontot a hírek szerint, de a levezetésre még nem vágyik a portugál.
Egyelőre tehát csak annyi biztos, hogy CR magányosan készül az új szezonra.