Óriási bajba került Cristiano Ronaldo

fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Nations League, league A group2 football match between Portugal and Switzerland at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on June 5, 2022. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
2022 április 10-én az Everton 1-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Premier League-ban. A találkozó után a Manchester portugál sztárja, Cristiano Ronaldo súlyos incidensbe keveredett, amikor összetörte egy őt fotozó autista kisfiú mobiltelefonját. Az eset itt nem ért véget, mert a gyermek édesanyja most bíróság elé vinné az ügyet.

A mindössze 14 éves autista fiú számára olyan nagy megrázkódtatás volt az eset, hogy csak órákkal később tudott megnyugodni, de aznap nem volt képes elaludni. Ronaldo az eset után nyilvánosan bocsánatot kért a fiútól, de az édesanya szerint ez kevés. A fia ugyanis érzelmi megrázkódtatást szenvedett, ráadásul a kézfején is zúzódások keletkeztek.

A gyermek édesanyja, Sarah Kelly most úgy nyilatkozott, hogy életében nem találkozott még olyan arrogáns emberrel, mint Ronaldo. "Teljesen szürreális volt az egész. Felhívott telefonon, hogy bocsánatot kérjen, de folyamatosan Jacknek szólított, pedig én Sarah vagyok" - mondta az édesanya. "Többször modtam neki, hogy a fiam Jack, de nem vele beszél, ez azonban nem érdekelte őt. Állandóan azt hajtogatta, hogy ő nem rossz apa. Erre azt válaszoltam, hogy sosem gondoltam róla, hogy rossz apa lenne.

Ez a telefonbeszélgetés azok után történt, hogy az édesanyát valaki felhívta és számon kérte, hogy mer bármit is nyilatkozni a portugálról. "Egy Sergio nevű férfi telefonált és azt állította, hogy ő Ronaldo menedzsere. Azt mondta, találkozzunk a városban, ott lesz a focista is. Nemet mondtam. Erre kiabálni kezdett velem, hogy tudom-e ki az a Cristiano Ronaldo?

mondta el az édesanya.

"Igazságot akarok tenni, mert az, hogy Ronaldót 200 fontra megbüntették, az semmi. Azt akarom, hogy felelősségre vonják azért, amit tett . Az egyetlen módja annak, hogy igazságot szerezzünk, ha folytatjuk a harcot" - mondta az elkeseredett nő.

Forrás és forrás