Vágólapra másolva!
A West Ham United szurkolói játékpénzzel dobálták meg az angol válogatott Jesse Lingardot vasárnap délután, amiért csapatuk helyett a Nottingham Foresthez szerződött a nyáron.

A Manchester United korábbi játékosa az előző szezont a West Hamnél töltötte kölcsönben, a sikeres idény után úgy tűnt végleg visszatér a nyáron, de a londoni klub helyett a Premier League-be 23 év után visszajutott Nottingham Forestet választotta.

Mindezt nem bocsátották meg a londoni szurkolók, akik szerint Lingardot csak a pénz motiválta a klubváltása előtt. Elégedetlenségüket pedig a két együttes hétvégi bajnokiján is kifejezték, amikor hamis bankjegyekkel dobálták meg a 29 éves labdarúgót, aki épp egy szögletet próbált elvégezni.

Lingard az őt ért vádakról annyit mondott, hogy nem érti a West Ham United szurkolóinak haragját, mivel sokkal több pénzt is kereshetett volna, ha külföldi csapathoz igazol a nyáron.

– nyilatkozta Lingard a SoccerAM-nek.

Jesse Lingard ünnepli a Nottingham Forest első győzelmét a bajnokságban Forrás: AFP/Paul Ellis

A meccset végül a Nottingham Forest nyerte 1-0-ra, ezzel 23 év után megszerezte első győzelmét az angol labdarúgó-bajnokságban.

Mindent egy helyen az Eb-ről