Újabb riválist kapott a Manchester United kezdőjéből kirúgott Cristiano Ronaldo

Horizontal
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (L) directs substitute Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo during the English Premier League football match between Southampton and Manchester United at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on August 27, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapata leigazolta az Ajax 22 éves brazil szélsőjét, Antony-t.

A 22 éves futballista az előző szezonban 33 meccsen 12 gólt lőtt és 10 gólpasszt adott az amszterdami klubban, teljesítményére több európai sztárcsapat, köztük a Manchester United is felfigyelt, amely 100 millió eurós ajánlatot tett az Ajaxnak a játékosért. Az átigazolási hírekben jól értesült Fabrizio Romano szerint a holland együttes ezt elfogadta, és a brazil szélső már meg is érkezett a Manchester United carringtoni edzőközpontjába, és hamarosan átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

A hírek szerint Antony a hét elején sztrájkba kezdett, mert az Ajax visszautasította a Manchester United 75 millió fontos ajánlatát. A 100 milliós vételárat viszont már elfogadta a klub, így a brazil játékos lett a világ legdrágább szélsője.

Antony érkezésének Cristiano Ronaldo valószínűleg nem örül a Unitednél,

a kispadra szoruló ötszörös aranylabdás így várhatóan még kevesebb játéklehetőséget kap majd a csapat nyáron kinevezett edzőjétől, Erik Ten Hagtól, aki korábban éppen az Ajaxnál dolgozott. A holland edző egyébként nem csupán Antonyt hozta az MU-hoz előző csapatától, a mostani átigazolási időszakban a 24 éves argentin hátvéd, Lisandro Martínez is az Ajaxtól érkezett.