Vágólapra másolva!
A Premier League 6. fordulójában a Manchester United 3-1-re legyőzte a játéknap előtt még százszázalékos Arsenalt az Old Traffordon. A Vörös Ördögöknél az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo ezúttal is kispados volt, ráadásul rendesen leégette magát, amikor trükközgetni próbált a melegítő cserejátékosokkal.

A 37 éves sztárjátékos a brazil Fred fejesét próbálta okszival visszaadni, de nem sikerült megjátszania a labdát. Ez után a labda után ment, felpörgette magának és újra egy okszizással próbálkozott, de másodszorra is csak egy suta mozdulatot sikerült produkálnia.

Szintén Ronaldóhoz kapcsolódik, hogy a The Sun értesülése szerint Erik ten Hag, a Manchester United edzője leült vele beszélgetni, és közölte vele, hogy egy ideig még egész biztosan kispados lesz.

Az angol lap azt írja, hogy a holland edző még haragszik Ronaldóra, mert családi okokra hivatkozva kihagyta a felkészülési időszakot, ennek pedig ára van.

Az idei szezon egyelőre nem Cristiano Ronaldoról szól Manchesterben Forrás: AFP/Oli Scarff

Ten Hag állítólag közölte Ronaldóval, hogy addig egész biztosan nem lesz kezdő, amíg el nem éri azoknak a szintjét, akik végigcsinálták a alapozást.

Elvárások, együttműködés, helyezkedés labdával és anélkül, a fizikai állapot, mindent az előszezonban alapozunk meg" – mondta Ten Hag, akinek amúgy sincs ok a változtatásra, hiszen a Manchester United a legutóbbi négy meccsét megnyerte, és már csak három pont választja el a listavezető Arsenaltól.