Cristiano Ronaldo olyat tett, mint még soha

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance during the UEFA Europa League group E football match between Sheriff and Manchester United at Zimbru stadium in Chisinau on September 15, 2022. (Photo by Daniel MIHAILESCU / AFP)
Vágólapra másolva!
Történelmi pillanatot hozott Cristiano Ronaldo életében 2022. szeptember 15. Ezen a napon született meg ugyanis a portugál világsztár pályafutásának első gólja az Európa-ligában.

A helyszín Tiraszpol volt, ahol a helyi Sheriff csapata látta vendégül az angol együttest. Erik ten Hag vezető edző ezúttal a kezdőbe tette a portugált, aki a meccsen 11-esből talált be. Korábban Ronaldo azt mondta, hogy csak a Bajnokok Ligájában hajlandó játszani. Miután a nyáron egyetlen olyan csapatnak sem kellett, amelyik az elitsorozatban indul, maradt Manchesterben és úgy tűnik, beállt a sorba.

Így örült a góljának Cristiano Ronaldo Forrás: AFP/Daniel Mihailescu

A történelmi pillanat a 39. percben következett be, ekkor rúghatta a tizenegyest Ronaldo, aki nem is hibázta el a büntetőt. Arról nem is szólva, hogy legutóbb idén májusban lőtt gólt a MU színeiben a Brentford elleni PL-mérkőzésen.

Forrás